Spring has sprung tag!

about-me (14)“Is the spring coming?” he said. “What is it like?”… “It is the sun shining on the rain and the rain falling on the sunshine…”

-Frances Hodgson Burnett, The Secret Garden

Hypes komen en gaan in blogland. Tags zijn daar een mooi voorbeeld van. Wat zijn tags nou toch precies? Tags zijn blogposts om de blogger net iets beter te leren kennen. Het is een stukje persoonlijkheid geven aan je blog op een, naar mijn mening, erg leuke manier. Ik vind het in ieder geval zelf altijd erg leuk om persoonlijke vragenlijstjes, Q&A’s (Questions and Anwers) en bucketlists  van mede-bloggers te lezen. 
Vroeger was ik al gek op van die “vriendinnenboekjes.” Hierin vertelde je uitgebreid over je favoriete idool, je interesses en wat je later graag wilde worden.  Vandaag, hoe toepasselijk, de Spring Has Sprung Tag!

What are some spring trends you were looking forward to the most? Naar welke lente-trends heb je het meeste uitgekeken?
De pasteltrend vind ik érg leuk. Met name omdat ik echt gek ben op mintgroen. Ik heb toevallig gisteravond een paar hele schattige vintage looking pumps gespot in het mint groen. Dying to have those! Ik zie mezelf daar al helemaal op rondlopen deze lente. Lichtblauw en lila vind ik vaak ook mooi.

BURBERRY pastel-nyfw-spring-2014-trend-01-w724

What’s your favorite spring clothing piece? Wat is je favoriete kledingstuk in de lente?
Mijn zwarte nepleren bikerjasje. Ik ben altijd zó blij als ik deze weer aan kan trekken! Weg met al die warme winterjassen. Heerlijk. Daarbij vind ik het fijn dat ik mijn bikerjasje echt óveral leuk bij kan combineren.

Do you have any activities planned this spring? Heb je nog leuke plannen in je agenda voor deze lente?
Nee. Maar ik ben ook niet zo’n planner. Ik wil nog wel heel erg veel dóen deze lente. Hoe, wat en wanneer precies dat zie ik altijd wel. Wat wil ik allemaal in ieder geval graag doen? Mijn tuin afmaken, mijn neefje en mijn nichtjes zo vaak mogelijk zien, bootje varen door de grachten, een suikerspin eten tijdens de meikermis, met blote voeten door het gras lopen, mijn eerste madeliefjeskrans van het jaar in elkaar vlechten, parkhangen, veel bloggen, boeken lezen in de tuin (of in het plantsoen), naar het bevrijdingsfestival, weer wat vaker een terrasje pakken, met mensen afspreken die ik al een tijdje niet gezien heb, much to do!

3b2eb9940dc91868bb985d5c99239982

Is it warm or cold during spring where u live? Is het warm of koud tijdens de lente waar jij woont?
Ik geloof dat ik niet mag klagen dit jaar! Het is al behoorlijk warm geweest voor de tijd van het jaar. Ook heb ik de zon al erg veel gezien. Nice!

Whats your favorite spring lip color? Favoriete lente kleur voor op je lippen?
Lastig. Dat hangt er vanaf in wat voor bui ik ben, waar ik precies naartoe ga én het ligt ook maar net aan, wat voor outfit ik uit de kast heb getrokken. Ik weet wel heel erg goed wat ik níet mooi vind. Oranje tinten. Oranje gloss, lipstick, rood wat naar oranje neigt, ik vind het niks! Tenminste, niet op mijn lippen. 

Ik draag meestal alleen (soms getinte) lippenbalsem voor wat subtiele glans. Soms een lichtroze gloss of lipstick. Qua knalkleuren vind ik intens rood (zónder oranje ondertoon!) of fuchsia altijd erg mooi.

080aa91d2ecb7453b4c57e8c969d0998

Jennifer Lawrence met een prachtige Fuchsia tint op haar lippen. She can rock any look though! <3

Cara Delevingne by Matt Irwin for Style SS 2013-001

Cara Delevingne draagt hier een wat fellere Fuchsia tint. Amazing color!

432a2fe7edd011ed33fce9b65aac15f2

Lucy Hale draagt haar rode lipstick exact zoals ik het zou doen. In een prachtige klassieke retro look. Ze draagt hier Jungle Red van Nars.

 Favorite spring nail polish color? En je favoriete lente nagellakkleur? 

Pasteltinten, ik zit dus goed deze lente! Mintgroen, lila, lichtblauw, zachtgeel, peachy roze, allemaal erg mooi.

Favorite spring color?  Wat is je favoriete lentekleur in het algemeen? 
Normaal hou ik niet zo van roze (in tegenstelling tot vroeger, ik had altijd een knálroze kamer), maar wat ik altijd zo ontzettend mooi vind in de lente zijn de bomen waar prachtige roze bloesem aan bloeit. Verder de kleur groen. En dan vooral in combinatie met elkaar (en nu heb ik zin om zo’n boom te gaan schilderen, inspiratie!)

0c53c9697f284af8312bc054eadec6b7

Favorite Starbucks drink during spring? Favoriete Starbucks drankje voor tijdens de lente?
Bij de lente denk ik eerlijk gezegd nou niet als eerste aan de Starbucks. Ik denk wel aan smoothies, versgeperste sapjes en Italiaans ijs! Zou ik toch bij de Starbuck belanden, dan graag muntthee met zo’n absurd lekker kaneelbroodje erbij.

236a3c1e5f99b40c3f4f8bac2ec52dfcd072463ecc7dff2c440189549cf68a26

 Do you add color to your makeup for spring? Merk je dat je meer kleur gaat dragen nu de lente er is?Ja, wel iets meer dan in de herfst/winter geloof ik. Maar dat komt ook doordat ik in de winter een hele bleke huid heb, terwijl ik in de lente/zomer behoorlijk bruin kan worden. Daar pas ik dus mijn make-up ook op aan.

What are you most excited about for spring 2014?! Waar heb je het meeste zin in als het gaat om de lente van dit jaar?!
Ik weet niet of het nog haalbaar is voor de lente, maar ik hoop in ieder geval ergens begin zomer. Mijn tuin! Het zou toch eindelijk eens moeten lukken om deze af te krijgen. Ik kan niet wachten tot ik er een hangmat op kan hangen, een vuurkorf neer kan zetten en om vervolgens wat vrienden uit nodigen.  Vuur aan, koud wijntje erbij, marshmellows roosteren, genieten! Daar kijk ik echt naar uit!

f25f25bf9ca6f4726365f4ac028143f0

 

Wat zijn jouw favoriete bezigheden in de lente? Vertel het me onderaan bij de comments!

Binnenkort weer een andere tag op mijn blog!

Liefs,

 

http---signatures.mylivesignature.com-54492-119-856EC3A1598CE9B977042F707DA22684

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s