The human barbie doll

barbie2

“I’ve had so much plastic surgery, when I die they will donate my body to Tupperware.”

-Joan Rivers

Op een van mijn random internet doorklik sessies, stuitte ik, inmiddels alweer een hele tijd geleden, op een foto van een meisje dat eruit ziet als een plastic pop. Na een aantal foto’s en filmpjes bekeken te hebben, kwam ik eigenlijk maar tot één duidelijke conclusie, dit meisje is hopeloos verdwaald…

De Oekraïense Valeria Lukyanova ziet eruit als een levende Barbie. Sterker nog, toen er voor het eerst foto’s van haar online verschenen, geloofden veel mensen niet eens dat ze toch écht een persoon van vlees en bloed is. Valeria eet alleen vloeibaar voedsel, houdt vol dat ze slechts één operatie heeft ondergaan en ze is er van overtuigd dat ze van een andere planeet komt. Haar spirituele naam is “Amatue.” Onlangs maakte ze bekend dat ze helemaal wil stoppen met eten en drinken, en van de lucht wil gaan leven. Ze wil worden aangedreven door zonne-energie en vindt eigenlijk dat we allemaal eens uit ons lichaam moeten treden om op ruimtereis te gaan. 

Samen met haar “mede barbie” Olga Oleynik woonde Valeria naar eigen zeggen in een vorig leven in de sterrenconstellatie Pleiades, “waar zulke looks geheel normaal zijn”.

barbie-pink-quote-Favim.com-177585

Valeria is getrouwd met Dmitry Shkrabov. Kinderen wil ze niet, dat past absoluut niet in haar wereld. “Ik voel het verlangen niet en heb ook het vermogen niet om moeder te worden. Ik kom uit een ander universum, waar iedereen aseksueel is. In onze dimensie bestaat er niet zoiets als kinderen”.

Of ze dan wel seks heeft met haar eigenlijk man? Nee, dat interesseert haar niet. “Of je bent in mijn dimensie of je geniet van menselijke geneugten.”

Ik heb hieronder een flinke verzameling foto’s geplaatst, waarop duidelijk te zien is dat Valeria in ieder geval niet met beide voeten in “onze wereld” lijkt te staan. Ook is het opvallend dat ze niet lacht op foto’s of in filmpjes. Dit schijnt ze helemaal nooit te doen…

1Real-Life-Human-Barbie-14

Het was niet Valeria haar bedoeling om op barbie te gaan lijken, zegt ze zelf. Ze was wél op zoek naar vrouwelijke perfectie. “Daarom lijk ik nu op barbie.” Enge uitspraak…

Ukrainian model Valeria Lukyanova, a.k.a. the "Human Barbie," is easily one of the most fascinating people on earth the Internet. With the help of plastic surgery, serious makeup skills, and a light and air diet, Valeria maintains her appearance as a living doll. But, of course, she is more than just a Barbie IRL: Valeria is a spiritual teacher who specializes in out-of-body experiences. And, no, she's not best friends with Ken — she'd rather connect with extraterrestrials: "Aliens helped me understand everything about the creation of our world," she's said. Speaking of alien life ...

Een van haar looks uit een YouTube tutorial.

9869142

b8b89dfed8f74fd4bd3e233b86eed015

Valeria Lukyanova & Anastasiya Shpagina (het levende anime meisje, yup, die bestaat ook!) 2012.

The 21-year-old Ukranian model now has the face and body of a Barbie Doll through a series of transformative plastic surgeries. Check out more photos of this freak. Her proportions are unreal.

The 21-year-old Russian model, Valeria Lukyanova, looks like the most convincing real-life Barbie.

Valeria draagt bijna altijd felblauwe contactlenzen. Haar eigen ogen zijn groen.

4098095

ba96973f58ccd368d2d71540cabdae20

Oke, dit is gewoon echt heel eng..

enhanced-buzz-11291-1335277340-7

Tijdens een interview: “Zelfs mijn lange wimpers zijn gewoon van mijzelf.”

This Is Human Ken, And He Hates Human Barbie. Justin Jedlica has undergone over 140 plastic surgery procedures to resemble Ken.

Samen met de enige echte levende Ken (want die bestaat óók!) Deze Ken heeft echter een hekel aan Valeria, wat hij tijdens een eerste ontmoeting ook goed liet blijken. En Valeria? Die dacht precies hetzelfde over hem. Grappig feitje, ze vinden elkaar fake (whut?)  Justin Jedlica, zoals Ken eigenlijk echt heet, heeft inmiddels 140 (!!) operaties ondergaan om zoveel mogelijk op Ken te lijken.

There’s A New Russian Real Barbie Doll Her name is Olga Oleynik (Barbie name “Dominika”).

Valeria samen met de nieuwste Russische levende barbiepop genaamd Olga Oleynik. Barbienaam: “Dominika.” Niet alleen zijn ze beste vriendinnen, ze zijn ook zussen. Spirituele zussen..

The two say they plan to move to America soon.

Samen zijn ze inmiddels van plan om binnenkort naar de VS te vertekken.

The two say they plan to move to America soon.

Space barbies.

The two say they plan to move to America soon.

Valeria heeft bijna altijd een waaier bij zich. Vaak is ze hiermee te zien tijdens tv interviews.

Een Youtube filmpje over de Human Barbie:

Zoals al op een aantal foto’s te zien was, er zijn meer van dit soort human dolls. Een aantal bekenden:

anastasiya shpagina, the human barbie (oxymoron)

Anastasiya Shpagina ( Japanse Anime naam Fukkacumi.) , het levende Anime meisje. Geïnspireerd door de “perfecte” figuurtjes van Japanse Anime meisjes én hun prachtige grote ogen, doet Anastasiya er alles aan om hier op te lijken. In tegenstelling tot Valeria geeft Anastasiya openlijk toe dat ze op dit moment nog niet tevreden is en meer plastische chirurgie wil ondergaan. Waaronder een nóg smaller middel en een “reshaping” van haar ogen. OMG….

MjNbH4fXWlM

Een "selfie" samen met Valeria.

Een “selfie” samen met Valeria.

Venus Palermo, 17 jaar, Londen.

Venus Palermo, 17 jaar, Londen.

Dakota Rose, beter bekend als "KotaKoti."

Dakota Rose, beter bekend als “KotaKoti.”

Tot de volgende blogpost!

Liefs,

http---signatures.mylivesignature.com-54492-119-856EC3A1598CE9B977042F707DA22684

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s