Top Ten Tuesday: People Who Should Be Permanently Banned From Taking Selfies.

“A selfie a day keeps the friends away”

-Unknown

1. Before robbing a restaurant of $400, these Swedish girls took a selfie. They were later tracked down at one of their grandmother’s house.

Wrong-time-to-take-selfies-3

Dit zijn dus wel echt twee héle domme Zweedse tienermeisjes. Vlak voordat ze een restaurant overvielen, besloten ze nog snel even een “selfie” te maken. Het mes, dat natuurlijk erg goed te herkennen is op deze foto, werd later teruggevonden in het appartement van de grootmoeder van een van de meisjes. Het oudste meisje was 17 jaar, en is vorig jaar augustus voorgekomen. Het andere meisje, haar nichtje, was hier nog te jong voor. Samen hebben ze ongeveer 400 dollar buitgemaakt.

 

2.  In front of a burning house while firefighters are trying to put the fire out.

Wrong-time-to-take-selfies-12

Dus..De bewoners zien al hun herinneringen in rook opgaan, je collega’s proberen te redden wat er nog te redden valt en deze jonge “brandweerman” besluit dat het tijd is voor een selfie. En niet zomaar een selfie, nee eentje met een overdreven stompzinnige lach. Hoe toepasselijk!

3. Selfies in Auschwitz.

article-2405379-1B824222000005DC-831_634x808

Helaas is dit nog maar één van de vele Auschwitz selfies die op het internet te vinden zijn. Het lijkt wel een trend te zijn onder jongeren om elkaar te overtreffen qua “most inappropriate selfies.” Zo kwam ik onder andere de hashtag “yolocaust” tegen…Seriously?

4. Enjoying the sun with some ashes.

3325na8

En ja inderdaad, oma bevind zich in de urn…

5. Chernobyl selfie.

biqk2h

Sowieso een extreem goed idee om hier je mond wagenwijd open te doen….Verder staat hij er bij alsof hij zich in Disneyland bevindt :S

6. I feel sooooo sad selfies.

71

Overdreven pruillip, check, pornoblonde haar netjes, check, totáál geschikte panterprint begrafenis outfit aan, check. Oke, 1, 2, 3, death! Yes, this really is depressing…

7. #Throwbackthursday #KampWesterbork #Daten?

IMG-2594

Heel toepasselijk om vanuit hier de hashtag “followme” naar je fellow gay buddies op Instagram te sturen. En hoe krijgt dit in godsnaam 232 likes?? Sad…

8. Funeral Selfies.

self27-620x

Nog zo’n bizarre trend. Funeral selfies. Jongeren die selfies op Twitter of Instagram plaatsen met bijbehorende teksten als “Mijn haar zit geweldig vandaag. Te gekke jurk aan. #begrafenis#ripopa #respectyo Whut?

9. Suïcide Selfie.

1387277544_Selfie2

Ik kon het me ook bijna niet voorstellen, maar deze vrouw deed het echt. Toen ze zag dat iemand zelfmoord probeerde te plegen door van de Brooklyn Bridge te springen, besloot ze niet om het alarmnummer te bellen. Nee nee. Ze ging voor een selfie. Niemand was daar trouwens echt blij mee….

10. Ink me up selfie.

201403_5_

No words…

 

Volgende week weer een andere Top Ten Tuesday!

Liefs,

http---signatures.mylivesignature.com-54492-119-856EC3A1598CE9B977042F707DA22684

One comment

  1. “Enjoying the sun with some ashes” ergens vind ik dat dat best OK is.

    Dat meisje bij die zelfmoord, zou dit een ziektebeeld met een naam zijn? Door overmatig mediagebruik een het algemene plastic-wereld-gevoel het verschil niet meer kennen tussen echt een onecht…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s