My 100th Blog Post Celebration: Lush Gift Sets

“The celebration… you cannot practice it or anything. It’s a moment when the excitement of your goal make you react to the moment.”

-Peter Bondra

Wauw, dit is alweer mijn 100e blogpost! Toen ik het bloggen eind maart dit jaar eindelijk weer oppakte, had ik niet gedacht dat ik er zóveel plezier in zou hebben. Natuurlijk ben ik dol op lezen en schrijven, en had ik het bloggen ook vreselijk gemist, maar ik vind het bloggen nog véél leuker dan ik dacht. Nog geen dag heb ik gemist. En dat wil ik eigenlijk fijn zo houden!

Ik wil jullie graag bedanken voor de ontzettend fijne en lieve reacties. Keep spreading the love!


Lush Gift Sets

Vaste volgers weten inmiddels maar al te goed dat ik een van de grootste Lush fans ooit ben. En waar zou je mij nu het meest blij mee maken op een feestdag als deze? Een Lush cadeau set!

Heb jij nu ook regelmatig dat je een cadeautje voor iemand moet kopen, maar totáál geen idee hebt waar je de persoon in kwestie blij mee zou kunnen maken? Geloof mij, met Lush zit je áltijd goed. De cadeau’s zijn altijd ontzettend leuk verpakt, de producten ruiken goddelijk én er zijn nog steeds absurd veel mensen die nog nooit gehoord hebben van Lush (ik snap het ook niet!), waardoor je ook nog eens hartstikke origineel bent.

Kijk met me mee naar de leukste gift sets welke Lush momenteel in de winkel (en webshop!) heeft liggen!

Blooming Beautiful

Blooming Beautiful: Dit perfecte cadeautje geef je aan de persoon die je wil zeggen: Ik vind je geweldig. Of... Je koopt het voor iemand die een beetje in de put zit en wel een fijne opkikker kan gebruiken. Want je wordt gewoon heel erg blij van een fantastisch bad met Think Pink (lavendel, tonka en vanille) of Pop in the Bath met bergamot, citroen en mandarijn, € 13,20.

Blooming Beautiful: Dit perfecte cadeautje geef je aan de persoon die je wil zeggen: Ik vind je geweldig. Of… Je koopt het voor iemand die een beetje in de put zit en wel een fijne opkikker kan gebruiken. Waarom? Je wordt gewoon heel erg blij van een fantastisch bad met Think Pink  (lavendel, tonka en vanille) of Pop in the Bath met bergamot, citroen en mandarijn, € 13,20.

Shiny Happy People

De Shiny Happy People cadeaubox is klein genoeg om weg te geven, zonder dat je daar een echte reden voor nodig hebt. Gewoon om iemand even wat op te beuren. Maar mensen die al lekker in hun vel zitten vinden dit ook gewoon een leuk cadeautje. Met een mini Buffy (50 g), Bohemian Soap (100g) en Happy Hippy Showergel (100 ml), € 21,30.

De Shiny Happy People cadeaubox is klein genoeg om weg te geven, zonder dat je daar een echte reden voor nodig hebt. Gewoon om iemand even wat op te beuren. Maar mensen die al lekker in hun vel zitten vinden dit ook gewoon een leuk cadeautje. Met een mini Buffy (50 g), Bohemian Soap (100g) en Happy Hippy Showergel (100 ml), € 21,30.

Tutti Fruity

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor iemand die dol op douchen en fruit is? Zoek niet verder, je hebt het gevonden! In dit cadeau vind je zo'n lekker sappig stuk Miranda zeep, een romige zeep met veel sap van echte kiwi's (vol Vitamine C) en bergamot-, ylang ylang en jeneverbesolie, deze oliën zorgen goed voor je huid, ze werken verstevigend en verhelderend. Happy Hippy is grapefruit, grapefruit, grapefruit. Er zit niet alleen vers grapefruitsap in, van de geraspte schil hebben we een infusie gemaakt, deze voegen we ook toe aan Happy Hippy. En ook zit er essentiële grapefruitolie in! Van een douche met Happy Hippy wordt je lekker wakker en je zit gelijk lekker in je (schone) vel, € 15,20.
Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor iemand die dol op douchen en fruit is? Zoek niet verder, je hebt het gevonden!
In dit cadeau vind je zo’n lekker sappig stuk Miranda zeep, een romige zeep met veel sap van echte kiwi’s (vol Vitamine C) en bergamot-, ylang ylang en jeneverbesolie, deze oliën zorgen goed voor je huid, ze werken verstevigend en verhelderend.
Happy Hippy is grapefruit, grapefruit, grapefruit. Er zit niet alleen vers grapefruitsap in, van de geraspte schil hebben we een infusie gemaakt, deze voegen we ook toe aan Happy Hippy. En ook zit er essentiële grapefruitolie in! Van een douche met Happy Hippy wordt je lekker wakker en je zit gelijk lekker in je (schone) vel, € 15,20.

Hello Gorgeous

Er zijn heel veel redenen om iemand een Hello Gorgeous cadeau te geven, maar de leukste is toch wel omdat je op die manier iemand vertelt dat degene 'gorgeous' is! Hello Gorgeous zit in een leuke hatbox die je nog lang kunt gebruiken om je favoriete Lush-producten, haarspeldjes, sjaaltjes of andere hebbedingetjes in te bewaren. Maar laten we het liever over de inhoud hebben! Rub Rub Rub is een heerlijke, blauwe douchescrub die je huid zacht en heerlijk fris maakt. Pak een beetje en masseer het over je vochtige huid. De korrels zeezout reinigen en scrubben je huid op een zachte manier. The Comforter is een bubble bar met een heerlijke, troostende zwarte bessen geur. Breek een stukje af en verkruimel het onder de lopende kraan. Stap in een bad vol heerlijke bubbels, doe je ogen dicht en ontspan! Je haalt zeker vier keer baden uit één Comforter! Think Pink ballistic gebruik je als je zin hebt in een vrolijk, roze bad. Deze ballistic bevat tonka, vanille en lavendel, gezamenlijk zorgen ze voor een heerlijk zoete, zachte geur. Laat je bad vollopen, stap er zelf ook in met je Think Pink. En nu lekker genieten! Vanilla Deelite is een heerlijk zachte bodylotion die naar vanille ruikt. Maar dat had je waarschijnlijk al bedacht. We hebben er ook een vleugje kiwi en jasmjn absolue in verwekt, hij trekt lekker snel in. Gorgeous is een fantastische moisturizer met de beste ingrediënten die we kunnen bedenken. In een cadeau dat Hello Gorgeous heet hoort zo'n proeftinnetje natuurlijk thuis!

Er zijn heel veel redenen om iemand een Hello Gorgeous cadeau te geven, maar de leukste is toch wel omdat je op die manier natuurlijk iemand vertelt dat degene ‘gorgeous’ is!
Hello Gorgeous zit in een leuke hatbox die je nog lang kunt gebruiken om je favoriete Lush-producten, haarspeldjes, sjaaltjes of andere hebbedingetjes in te bewaren. Maar laten we het liever over de inhoud hebben!
Rub Rub Rub is een heerlijke, blauwe douchescrub die je huid zacht en heerlijk fris maakt. Pak een beetje en masseer het over je vochtige huid. De korrels zeezout reinigen en scrubben je huid op een zachte manier.
The Comforter is een bubble bar met een heerlijke, troostende zwarte bessen geur. Breek een stukje af en verkruimel het onder de lopende kraan. Stap in een bad vol heerlijke bubbels, doe je ogen dicht en ontspan! Je haalt zeker vier keer baden uit één Comforter!
Think Pink ballistic gebruik je als je zin hebt in een vrolijk, roze bad. Deze ballistic bevat tonka, vanille en lavendel, gezamenlijk zorgen ze voor een heerlijk zoete, zachte geur. Laat je bad vollopen, stap er zelf ook in met je Think Pink. En nu lekker genieten!
Vanilla Deelite is een heerlijk zachte bodylotion die naar vanille ruikt. Maar dat had je waarschijnlijk al bedacht. We hebben er ook een vleugje kiwi en jasmjn absolue in verwekt, hij trekt lekker snel in.
Gorgeous is een fantastische moisturizer met de allerbeste ingrediënten. In een cadeau dat Hello Gorgeous heet hoort zo’n proeftinnetje natuurlijk thuis, € 35,55.

Happy Bathday

Ken je iemand die liever niet zijn of haar verjaardag viert maar wel dol is op badderen? Dit cadeau is dan perfect. Maar ook voor alle mensen die het gewoon heerlijk vinden om af en toe de (badkamer)deur achter zich dicht te trekken en te genieten van een fantastisch bad. Inhoud: Karma Bubble Bar, Pop in the Bath Bubble Bar, Blue Skies and Fluffy White Clouds mini (100g), Avobath Bath Ballistic, Fizzbanger, Big Blue Bath Ballistic.

Ken je iemand die liever niet zijn of haar verjaardag viert maar wel dol is op badderen? Dit cadeau is dan perfect. Maar ook voor alle mensen die het gewoon heerlijk vinden om af en toe de (badkamer)deur achter zich dicht te trekken en te genieten van een fantastisch bad.
Inhoud: Karma Bubble Bar, Pop in the Bath Bubble Bar, Blue Skies and Fluffy White Clouds mini (100g), Avobath Bath Ballistic, Fizzbanger, Big Blue Bath Ballistic, € 36,95.

Honey Farm

Honing is fantastisch; in het Oude Egypte werd het al gebruikt in cosmetica. Het werd gezien als een gift van de goden, gemaakt van de tranen van Ra. Het geeft energie en laat je ontspannen, prima dus als je je gestrest voelt en moe. Geweldig voor je huid ook. Daarom gebruiken wij het ook in heel veel producten. In deze Honey Farm vind je vijf heerlijke producten.  Honey Bee en Butterball bath ballistics ruiken zo lekker dat je het liefste een slokje van je badwater zou willen nemen. Niet doen, dat is echt niet lekker. Wat wel lekker is, is de heerlijk zachte huid die je krijgt na je bad! Honey I Washed The Kids is (samen met Karma Zeep) een van onze best sellers. Niet zo gek, deze zeep ruikt heerlijk naar romige caramel. Dezelfde geur vind je ook in It's Raining Men douchegel! De zeep verkochten we al jaren, maar op heel veel verzoek is er ook een douchegel gemaakt met dezelfde zalig geur. Hiermee kun je ook prima je haar wassen! Onze Soft Coeur Massagebar heeft een hart van echte chocolade, dus als je er mee aan de slag gaat is het misschien een goed idee om je lakens met een badhanddoek te bedekken. Cacaoboter, sheaboter en amandelolie zorgen voor een geweldig zachte huid na zo'n heerlijke massage. De geur is die van romige caramel, om je vingers bij af te likken! Het papier waarin we Honey Farm verpakken is handgemaakt! We kopen het bij Khadi Papers, een collectief in Zuid-India. De mensen die hier werken krijgen een goed salaris, training, betaalde vakantie-dagen en als het nodig is, een financiële lening. Het papier zelf wordt gemaakt van overblijfselen van de katoen-industrie, € 39,60.

Honing is fantastisch; in het Oude Egypte werd het al gebruikt in cosmetica. Het werd gezien als een gift van de goden, gemaakt van de tranen van Ra. Het geeft energie en laat je ontspannen, prima dus als je je gestrest voelt en moe. Geweldig voor je huid ook. 
In deze Honey Farm vind je vijf heerlijke producten.
Honey Bee en Butterball bath ballistics ruiken zo lekker dat je het liefste een slokje van je badwater zou willen nemen. Niet doen, dat is echt niet lekker.
Wat wel lekker is, is de heerlijk zachte huid die je krijgt na je bad!
Honey I Washed The Kids is (samen met Karma Zeep) een van de Lush bestsellers. Niet zo gek, deze zeep ruikt heerlijk naar romige caramel.
Dezelfde geur vind je ook in It’s Raining Men douchegel! De zeep verkochten ze al jaren, maar op heel veel verzoek is er ook een douchegel gemaakt met dezelfde zalig geur. Hiermee kun je ook prima je haar wassen! Soft Coeur Massagebar heeft een hart van echte chocolade, dus als je er mee aan de slag gaat is het misschien een goed idee om je lakens met een badhanddoek te bedekken. Cacaoboter, sheaboter en amandelolie zorgen voor een geweldig zachte huid na zo’n heerlijke massage. De geur is die van romige caramel, om je vingers bij af te likken!
Het papier waarin ze Honey Farm verpakken is handgemaakt! Ze  kopen het bij Khadi Papers, een collectief in Zuid-India. De mensen die hier werken krijgen een goed salaris, training, betaalde vakantie-dagen en als het nodig is, een financiële lening. Het papier zelf wordt gemaakt van overblijfselen van de katoen-industrie, € 39,60.

Dirty (Favoriet bij mannelijke Lush Fans!)

Ben je of ken je een liefhebber van frisse en kruidige geuren? Met de producten in dit Dirty cadeau creëer je je eigen versie van ons Dirty parfum. Onze Dirty producten hebben allemaal een iets andere geur, als je ze allemaal bij elkaar gebruikt heb je alle geurnoten in het Dirty parfum te pakken. In dit leuke cadeau vind je Dirty Bodyspray (voor lekker opfrissen tussendoor), Dirty Toothy Tabs waarmee je je tanden weer fris en schoon poetst en Dirty Springwash showergel, waar je ook je haar mee kunt wassen, € 42,95.

Ben je of ken je een liefhebber van frisse en kruidige geuren? Met de producten in dit Dirty cadeau creëer je je eigen versie van ons Dirty parfum.
Onze Dirty producten hebben allemaal een iets andere geur, als je ze allemaal bij elkaar gebruikt heb je alle geurnoten in het Dirty parfum te pakken.
In dit leuke cadeau vind je Dirty Bodyspray (voor lekker opfrissen tussendoor), Dirty Toothy Tabs waarmee je je tanden weer fris en schoon poetst en Dirty Springwash showergel, waar je ook je haar mee kunt wassen, € 42,95.

My Fair Lady

De producten in dit prachtige douchecadeau zijn allemaal zacht, elegant en heerlijk verzorgend. Geschikt voor iedereen, of je nu een echte dame bent of een spring in t veld! The Olive Branche douchegel is heeft een heerlijk warme geur en bevat olijfolie, Turkish Delight heeft een elegante frisse rozengeur  en is zacht en verzorgend. Buffy scrubt en verzorgt de huid. De bodylotion in de Charity Pot heeft een vrolijke bloemengeur en zorgt voor een zachte huid. Miranda Zeep zit vol Vitamine C rijk fruit. Het Tiny Hands serum zorgt ervoor dat ruwe, gesprongen handen weer mooi glad worden. Door de verkoop van onze Charity Pot kunnen we verschillende goede doelen ondersteunen. Omdat de Charity Pot in dit cadeau zit, wordt ook een deel van de verkoop van het My Fair Lady cadeau aan goede doelen overgemaakt! Is het nu niet een nog fijner geschenk nu je dit weet? Deze kost € 53,85.

De producten in dit prachtige douchecadeau zijn allemaal zacht, elegant en heerlijk verzorgend. Geschikt voor iedereen, of je nu een echte dame bent of een spring in t veld!
The Olive Branche douchegel is heeft een heerlijk warme geur en bevat olijfolie, Turkish Delight heeft een elegante frisse rozengeur en is zacht en verzorgend. Buffy scrubt en verzorgt de huid. De bodylotion in de Charity Pot heeft een vrolijke bloemengeur en zorgt voor een zachte huid. Miranda Zeep zit vol Vitamine C rijk fruit. Het Tiny Hands serum zorgt ervoor dat ruwe, gesprongen handen weer mooi glad worden.
Door de verkoop van onze Charity Pot kan Lush verschillende goede doelen ondersteunen. Omdat de Charity Pot in dit cadeau zit, wordt ook een deel van de verkoop van het My Fair Lady cadeau aan goede doelen overgemaakt! Is het nu niet een nog fijner geschenk nu je dit weet? Deze kost € 53,85.

Think Pink

Een roze doos (waar je je hoeden, sokken, ondergoed of sieraden in kunt bewaren als ie leeg is) gevuld met veertien roze Lushproducten. En dat nog afgemaakt met een roze lintje. Moeten we nog doorgaan? Onze roze producten bevatten een heel assortiment aan verschillende oliën van de kruidige geur van kamille tot het elegant zoete van de tonkaboon. Koop dit voor iedereen van wie je weet dat roze de favoriete kleur is. Inhoud:  - Think Pink Bath Ballistic - Rose Queen - Twilight Bath Ballistic - Sex Bomb - Helping Hands Handcreme (tin) - Rose Jam Bubbleroon - Rock Star Soap - The Godmother Soap - Turkish Delight Shower Smoothie (50g) - The Comforter - Cream Candy Bubble Bar - Bubblegum Lip Scrub - Fair Trade Foot Lotion 100g - Melting Mashmallow Moment Luxury Bath Melt.

Een roze doos (waar je je hoeden, sokken, ondergoed of sieraden in kunt bewaren als ie leeg is) gevuld met veertien roze Lushproducten. En dat nog afgemaakt met een roze lintje. Moeten we nog doorgaan? Onze roze producten bevatten een heel assortiment aan verschillende oliën van de kruidige geur van kamille tot het elegant zoete van de tonkaboon. Koop dit voor iedereen van wie je weet dat roze de favoriete kleur is.
Inhoud:
– Think Pink Bath Ballistic
– Rose Queen
– Twilight Bath Ballistic
– Sex Bomb
– Helping Hands Handcreme (tin)
– Rose Jam Bubbleroon
– Rock Star Soap
– The Godmother Soap
– Turkish Delight Shower Smoothie (50g)
– The Comforter
– Cream Candy Bubble Bar
– Bubblegum Lip Scrub
– Fair Trade Foot Lotion 100g
– Melting Mashmallow Moment Luxury Bath Melt. € 96,55.

Lush Legends

Voor als je echt héél veel van iemand houdt ;) Een geweldige luxe doos vol fantastische Lush delicatesses. Als ware het bonbons stellen deze producten zich aan je voor, stuk voor stuk zijn het allemaal zelf legendes! Nu met een hele nieuwe inhoud, deze speciale versie voor mensen zonder bad :-) Het zijn onze best-verkopende, populairste producten en dat zijn ze natuurlijk niet voor niks! 25 Producten voor douche, huid, haar en zelfs voor je tanden, ze zitten er allemaal in.  Bevat Douche: Godmother Soap, Ro's Argan Body Conditioner (45g), Sea Vegetable Soap, It's Raining Men Shower Gel (100g), Rub Rub Rub(130g), Happy Hippy Shower Gel (100g), Buffy Body Butter (90g), Honey I Washed the Kids Soap, Turkish Delight Shower Smoothie(90g), Sweetie Pie Shower Jelly(100g), Karma Soap, Sugar Scrub, Bohemian Soap, Whoosh Shower Jelly(100g), The Olive Branch Shower Gel (100g) Gebit: Chou Chou I Love You Hand/lijf: Soft Coeur Massage Bar, Silky Underwear, Each Peach Massage Bar (mini), Tiny Hand Hand Serum, Ultrabalm (10g), Dream Cream (100g) Gezicht: Ocean Salt Facial Scrub (70g) Haar: Seanik Shampoo bar, Jungle Solid Conditioner € 193,15.

Voor als je echt héél veel van iemand houdt ;)
Een geweldige luxe doos vol fantastische Lush delicatesses. Als ware het bonbons stellen deze producten zich aan je voor, stuk voor stuk zijn het allemaal legendes!
Nu met een hele nieuwe inhoud, deze speciale versie voor mensen zonder bad :-)
Het zijn Lush haar best-verkopende, populairste producten en dat zijn ze natuurlijk niet voor niks!  Producten voor douche, huid, haar en zelfs voor je tanden, ze zitten er allemaal in.
Inhoud:
Douche: Godmother Soap, Ro’s Argan Body Conditioner (45g), Sea Vegetable Soap, It’s Raining Men Shower Gel (100g), Rub Rub Rub(130g), Happy Hippy Shower Gel (100g), Buffy Body Butter (90g), Honey I Washed the Kids Soap, Turkish Delight Shower Smoothie(90g), Sweetie Pie Shower Jelly(100g), Karma Soap, Sugar Scrub, Bohemian Soap, Whoosh Shower Jelly(100g), The Olive Branch Shower Gel (100g)
Gebit: Chou Chou I Love You
Hand/lijf: Soft Coeur Massage Bar, Silky Underwear, Each Peach Massage Bar (mini), Tiny Hand Hand Serum, Ultrabalm (10g), Dream Cream (100g)
Gezicht: Ocean Salt Facial Scrub (70g)
Haar: Seanik Shampoo bar, Jungle Solid Conditioner
€ 193,15.

Dit is nog maar een kleine greep uit het aanbod. Lush heeft nog veel meer gift sets te koop. Variërend in prijs van zeer budget naar zeer extravagant (maar geweldig!)

Je kunt de gift sets natuurlijk kopen in alle Lush winkels. Heb je nu geen Lush winkel in de buurt? Dan kun je terecht in de webshop. Deze is hier te vinden.

Ik ga nu even mijn eigen feestje vieren. En misschien mezelf wel even verwennen met een gift set van Lush ;)

Tot de volgende blogpost!

Liefs,

http---signatures.mylivesignature.com-54492-119-856EC3A1598CE9B977042F707DA22684

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s