For Those Cold(er) Summer Days: Fashionable Summer Jackets

“Why don’t you get out of that wet coat and into a dry martini?”

-Robert Benchley

Ook dit jaar is de parka weer terug! I love them. Dit is een army groene parka van de H&M. Combineer met een (ripped) jeans en een stoere (crop)top voor een casual grungy look. Ook leuk in contrast met juist een lief zomerjurkje en bikerboots eronder! Deze is

Ook dit jaar is de parka weer terug! De jas op de foto is een army groene parka van de H&M. Combineer met een (ripped)jeans en een stoere (crop)top voor een casual grungy look. Ook leuk in contrast met juist een lief zomerjurkje en (biker)boots eronder!
Deze is hier te vinden. Voor deze parka betaal je € 39,95. Ook verkrijgbaar in donkergrijs.

Een blazer is eigenlijk altijd goed. Ze zijn tegenwoordig verkrijgbaar in alle kleuren en je neemt ze makkelijk mee in je tas. Dressing up or down, allemaal eeg makkelijk met een blazer. Casual met een crop top zoals hierboven op de foto, of juist chique op een kokerrok en een witte blouse.  De blazer op de foto is van Mango. Je kunt deze

Een blazer is eigenlijk altijd goed. Ze zijn tegenwoordig verkrijgbaar in alle kleuren en je neemt ze makkelijk mee in je tas. Dressing up or down, allemaal erg makkelijk met een blazer. Casual met een crop top zoals hierboven op de foto, of juist chique (voor op kantoor bijvoorbeeld) op een kokerrok en een witte blouse.
De blazer op de foto is van Mango. Je kunt deze hier vinden. Momenteel krijg je 38% korting en betaal je € 24,99. Ook verkrijgbaar in black en strawberry.

Afgelopen maandag was ik in de Bershka aan de Vismarkt, waar een meisje een vergelijkbaar jasje stond te passen. Vervolgens kreeg ze ruzie met haar vriend omdat hij zo écht niet naast haar ging lopen. Eerlijk gezegd snapo ik zelf ook niet helemaal waarom bomber jacks weer een ding zijn...Ze schijnen echter weer zo populair te zijn, dat het in het lijst natuurlijk niet mag ontbreken. Dit bomber jack is te koop bij Boohoo voor € 30,00. Je kunt deze

Afgelopen maandag was ik in de Bershka aan de Vismarkt waar een meisje een vergelijkbaar jasje stond te passen. Vervolgens kreeg ze ruzie met haar vriend omdat hij zo écht niet naast haar ging lopen.
Eerlijk gezegd snap ik zelf ook niet helemaal waarom bomber jacks weer een ding zijn…Ze schijnen momenteel echter zó populair te zijn, dat het in deze lijst natuurlijk niet mag ontbreken.
Dit bomber jack is te koop bij Boohoo voor € 30,00. Je kunt deze hier terug vinden.

Kijk, dat spijkerjasjes weer een ding zijn snap ik dus absoluut wél. Toen ik een jaar of 16 was woonde ik zo ongeveer in mijn spijkerjasjes. Ik had er een stuk of drie en had er áltijd eentje bij me.  Bovenstaand jasje is van Forever 21 en vind ik érg leuk. Zelf graag ik spijkerjasjes vooral graag in combinatie met maxi dresses en maxi skirts. Maar je kunt een spijkerjasje eigenlijk overal wel bij dragen vind ik! Je kunt het jasje

Kijk, dat spijkerjasjes weer een ding zijn snap ik dus absoluut wél. Toen ik een jaar of 16 was woonde ik zo ongeveer in mijn spijkerjasjes. Ik had er een stuk of drie en had er áltijd eentje bij me.
Bovenstaand jasje is van Forever 21 en vind ik érg leuk. Zelf draag ik spijkerjasjes vooral graag in combinatie met maxi dresses en maxi skirts. Maar je kunt een spijkerjasje eigenlijk overal wel bij dragen vind ik!
Je kunt het jasje hier terugvinden voor de prijs van € 28,75.

Zoals ik op mijn zestiende altijd in mijn spijkerjasje woonde, zo woon ik tegenwoordig in mijn zwarte biker jacket. Sterker nog, als het te warm is om hem te dragen, gaat hij hoe dan ook wél mee in mijn tas. Hij past overal bij, maar ik vind deze zelf het allerleukst in combinatie met skater dresses en skater skirts.  Deze biker jacket is van The Sting, en kun je

Zoals ik op mijn zestiende altijd in mijn spijkerjasje woonde, zo woon ik tegenwoordig bijna in mijn zwarte biker jacket. Sterker nog, als het te warm is om hem te dragen, gaat hij hoe dan ook wél mee in mijn tas. Hij past overal bij, maar ik vind deze zelf het allerleukst in combinatie met skater dresses en skater skirts.
Deze biker jacket is van het merk Bella Ragazza  (te koop bij The Sting) en kun je hier terugvinden. Je betaalt voor dit jasje de prijs van € 59,95.

Regenjassen saai en onvrouwenlijk? Ja, meestal wel inderdaad. Gelukkig zijn er inmiddels een aantal modemerken die begrijpen dat de meeste vrouwen toch liever echt niet in een soort van vormeloze zak rondlopen. Deze vrolijke regenjas is, hoe toepasselijk, van het merk HappyRainyDays, en onder andere verkrijgbaar bij Zalando. Je kunt deze

Happy rainy days! Regenjassen saai en onvrouwenlijk? Ja, meestal wel inderdaad. Gelukkig zijn er inmiddels een aantal modemerken die begrijpen dat de meeste vrouwen toch liever echt niet in een soort van vormeloze zak rondlopen. Deze vrolijke regenjas is, hoe toepasselijk, van het merk HappyRainyDays, en onder andere verkrijgbaar bij Zalando. Je kunt deze hier bestellen. Momenteel krijg je 20% korting, en betaal je € 103,95. Hou je niet van roze (understandable!)? No problem, deze jas is ook verkrijgbaar in nog vier andere (wat meer basic) kleuren. 

Wat is jouw favoriete zomerjas? Laten het me weten onderaan bij de comments!

Liefs,

http---signatures.mylivesignature.com-54492-119-856EC3A1598CE9B977042F707DA22684

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s