Beauty: Essence Trend Collection Hello Autumn (Budget Proof!)

“I don’t go out without make up. I’m a woman, you know.”

– Shakira

BeautiFALL! Verwelkom de herfst met haar prachtige gouden zonnestralen en ritselende blaadjes met de Trend Edition “Hello Autumn”.

Naast twee prachtige oogschaduwpaletten, zijn er twee wenkbrauwsets welke ook een highlighter bevatten. De collectie biedt daarnaast een bijzondere blush, die tijdens het aanbrengen een zachtroze tint krijgt, aangepast aan de natuurlijke tint van jouw huid. Er zijn verder zes schattige haarelastiekjes die het haar zeker bij elkaar houden bij een steviger herfststorm én tegelijkertijd je haar niet beschadigen.

Mijn favoriet in deze Trend Edition? De nagellakjes. By far! Waarom? Net als de prachtige herfstbladeren buiten, verkleuren je nagels naar steeds weer een andere nuance. Só clever!
Verder ben ik ook totaal fan van de bronzer. Het kleurige blaadjes reliëf is to die for. Só cute!

Hello Autumn Eye Shadow Palette €3,89

15258082076_bb79a30391_o

15277978341_a898b985d7_o

Dit oogschaduwpalet biedt zes langhoudende herfstkleuren in de combinatie goud-bruin en beige-groen met verschillende effecten. Variërend van semi-mat tot metallic. Een dubbelzijdig kwastje is bij de set inbegrepen en maakt het aanbrengen en mengen eenvoudig.

Verkrijgbaar in 01 Walk in the park en 02 Keep calm & go for a walk.

Hello Autumn Eye Brow Set €2,59

essence-hello-autumn-te-eyebrow-set

Swatches van 01 Leaves Are The New Beef.

Swatches van 01 Leaves Are The New Beef.

Deze set is verkrijgbaar in twee bruintinten en verzekert je van prachtig gestylde wenkbrauwen – voor zowel blondines als brunettes! Het microfijne wenkbrauwpoeder in twee verschillende bruintinten creëert meer volume terwijl de highlighter de wenkbrauw optisch lift. Deze set, inclusief borsteltje, is onmisbaar voor het creëren van de perfecte look!

Verkrijgbaar in 01 Leaves are the new beef en 02 Walk in the park.

Hello Autumn Eye Pencil €1,59

15094399400_3910aaf556_o

eye-pencil

Kleuren uit de natuur! De zachte, creamy textuur van het oogpotlood, garandeert langhoudende resultaten in bruin en groen. Getekende lijntjes zijn gemakkelijk uit te werken en/of vervagen met het zachte sponskwastje.

Verkrijgbaar in 01 Leaves are the new beef en 02 Charlie seen in green.

Hello Autum Lip Cream €1,99

15277975591_3e92966a6a_o

Deze geeft een hele mooie matte finish.

essence hello autumn lip glosses

Fall in love… De romige, rijke formule geeft je lippen intense kleur en een semi-matte finish. Bijzonder langhoudend!

Verkrijgbaar in 01 Beauti-FALL red en 02 Keep calm & go for a walk.

Hello Autumn Colour Adapting Powder Blush €2,59.

essence-hello-autumn-te-colour-adapting-powder-blush

Swatches

Swatches: Beide mooi warm van kleur, perféct voor de herfst! 01 Beauti-FALL red zie je overigens bijna niet op mijn huid (helemaal bovein waar je wat subtiele glans ziet), maar dit vind ik eigenlijk wel erg mooi. Ben je echt superbleek? Dan is 02 Keep calm & go for a walk zeer geschikt voor wat mooie warme blosjes op je wangen!

Warm it up! Deze innovatieve powder blush reageert op de individuele ph-waarde van de huid en verandert tijdens het aanbrengen in een frisse roze tint met een zachte glans. Het beige poeder bevat ook kleine glanspigmenten voor een natuurlijke gloed.

Verkrijgbaar in 01 Beauti-FALL red en 02 Keep calm & go for a walk.

Hello Autumn Multi Colour Powder €3,39

How insanely pretty is this one?! Wat mij betreft dé eyecatcher uit deze collectie!

How insanely pretty is this one?! Wat mij betreft dé eyecatcher uit deze collectie!

ob_9dfa4b_powess2

Golden leavess… Deze multicolour powder combineert verschillende goud- en bruintinten om je gezicht en hals een prachtige glans te geven. Het prachtige bladreliëf maakt dit poeder absoluut uniek. So pretty!

Verkrijgbaar in 01 Autumn & the city.

Hello Autumn Thermo Nail Polish €1,99

essence-trend-edition-hello-autumn-L-MddGSs

03 Charly seen in green. Práchtige herfstkleur, twee dunne laagjes aangebracht. Ondanks een goede base én copcoat begon deze helaas al na twee dagen te chippen. Al kan dat ook zijn omdat ik met nogal heftige schoonmaakmiddelen in de weer ben geweest..

03 Charlie seen in green. Práchtige herfstkleur, twee dunne laagjes aangebracht. Ondanks een goede base én copcoat begon deze helaas al na twee dagen te chippen. Al kan dat ook zijn geweest omdat ik met nogal heftige schoonmaakmiddelen in de weer ben geweest…

 Speel met kleur! Deze nagellak verandert net zoals de herfstbladeren van kleur. Wanneer de nagellak aangebracht wordt, schitteren de originele kleuren rood, oranje, lichtgroen, bruin en goud in verschillende nuances afhankelijk van de temperatuur. Áwesome!

Verkrijgbaar in 01 Beauti-FALL red, 02 Meet my pumpkin,03 Charlie seen in green, 04 Keep calm & go for a walk en 05 Autumn & the city.

Hello Autumn Hair Ties €2,99

ess_HelloAutumn_Hair_Ties_Outdoor_Yoga

Herfsthaar! (als in statisch en álle kanten opvliegend!) Deze zes naadloze haarelastiekjes houden je haar bij elkaar en beschadigen het niet dankzij het zachte materiaal. In kleurtjes die totaal bij de herfst passen.

Verkrijgbaar in 01 #Outdoor yoga.

De Hello Autumn Trend Edition is nu tijdelijk verkrijgbaar (tm oktober 2014) In Nederland kun je hiervoor terecht bij Kruidvat en Trekpleister. In België bij Kruidvat.

Tot de volgende blogpost!

Liefs,

http---signatures.mylivesignature.com-54492-119-856EC3A1598CE9B977042F707DA22684

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s