Top Ten Tuesday: Celebrities Who Totally Failed Getting Tattoos

“A handful of letters doesn’t always make a word, love.”

― Tahereh Mafi, Unravel Me

#1 Hayden Panettiere

5 Hayden Panettiere Tattoos Fact

Vivere senza rimipianti’ staat in sierlijke letters op Hayden’s linkerzij getatoeëerd. Haar levensmotto betekent dan ook: leven zonder spijt. Maar nu blijkt dat het verkeerd is gespeld! De correcte spelling is: ‘Vivere senza rimpianti’, zonder die extra letter i.

WHUT

#2 David Beckham

1304974849111.cached

David Beckham liet de naam van zijn vrouw Victoria in het Hindi op zijn linkerarm zetten. Pijnlijk genoeg werd er een extra letter aan haar naam toegevoegd. Er staat nu ’Vihctoria’.

tumblr_n3xlq5FZ7U1s71ttvo1_500

#3 Rihanna

Rihanna-Neck-Tattoo-Rebelle-Fleur

Rihanna’s Rebelle Fleur tattoo werd getatoueerd in het East Side Ink tattoo salon in New York. De tekst ‘Rebelle Fleur’ ​​is een van de meest bekende fout gespelde tattoos. ‘Rebelle Fleur’ is een vrije vertaling van ‘opstandige bloem’, maar de juiste vertaling is ‘Fleur Rebelle’. Rihanna’s moeder noemt Rihanna haar rebelse bloem.

New-Girl-facepalm-reaction-GIF

#4 Amanda Seyfried

amanda-seyfried-minge-tattoo-1_ocEbb_22975

Amanda Seyfried weet wel hoe ze de headlines moet halen. De blonde Dear John-actrice onthult aan de Britse krant The Sun dat de Minge-tattoo op haar voet staat voor ‘vagina’. “Het is mijn bijnaam. Minge is straattaal voor ‘vagina’ in Engeland en ik ben er ergens ook nog wel trots op.” Say whut?

dumb-blonde

#5 Kimberly Stewart

kimberly-stewart

“Daddy’s little girl” Op een zeer interessant uitgekozen plek….

giphy (3)

#6 Cheryl Cole

Cheryl-Cole

De billen van Cheryl Cole zijn niet meer helemaal van haarzelf. De Britse zangeres deelt haar achterwerk vanaf nu met twee enorme rozen. Ook haar onderrug moest eraan geloven. We zien werkelijk geen stukje naakte huid meer. De foto werd door haar tatoeëerder Nikki Hurtado op Instagram geslingerd. Volgens Nikki heeft Cheryl zich tijdens al het prikken prima staande gehouden, hij noemt haar ‘spijkerhard’.
Het zou echter niet de eerste keer zijn dat Cheryl flinke spijt krijgt van een tattoo. En dit is een boel tattoo om weer “even” te verwijderen…

face-palm

#7 Nicole Richie

nicole-richie-tattoos

Nicole Richie baalt van het woord ‘virgin’ dat ze op haar rechterpols liet zetten. “Het staat genânt en wanhopig.”Nicole Richie heeft spijt van haar tatoeage. Dat zegt de realityster tegen E! News. “Zie je deze tattoo? Er staat ‘maagd’, mensen. Het staat gênant en wanhopig. Mijn sterrenbeeld is maagd dus toen ik zestien was dacht ik: ‘Ik doe het lekker anders en laat er ‘virgin’ zetten, want ‘virgin’ staat voor mijn sterrenbeeld Virgo’.”
Nicole heeft er nogal spijt van en heeft verschillende opties bedacht om er toch wat van te maken. “Ik kan er een ‘ia’ aan toevoegen en zeggen dat ik uit de staat Virginia kom, maar ik denk niet dat mensen me geloven. Ik zit er dus aan vast.”

tumblr_n3xu2dw0IQ1r01w8mo3_500

#8 Zac Efron

enhanced-7781-1395937892-25

Een tijdje had acteur Zac Efron de afkorting YOLO (voor de leken: You Only Live Once) op de zijkant van zijn rechterhand getatoeëerd. Een tijdje, want de tatoeage is vreemd genoeg met de tijd vervaagd. Dit nadat hij overal rondbazuinde er écht geen spijt van te hebben. Dude…

lame

#9 Chris Brown

Chris Brown

Chris Brown heeft nogal wat tattoos. De bekendste tattoo van Chris Brown is die op zijn nek. Die heeft namelijk een flinke rel veroorzaakt! De tekening lijkt sprekend op het gezicht van Rihanna nadat ze door Chris mishandeld werd. Volgens hem was dit absoluut niet de bedoeling.De tattoo is een “candy skull”, het teken voor de Mexicaanse feestdag “Dia de los muertos” (Dag van de doden). De schedel is gebaseerd op een MAC cosmetica reclame.

tumblr_m1kzh3HakI1qa6lp8

#10 Cara Delivinge

enhanced-701-1396010879-1

 cara

Om de wereld te laten weten dat ze een “goed product” is, heeft Cara op haar ene voet “Made in England” laten tatoeëren. Haar liefde voor bacon mocht op haar andere voet vermeld worden. De modellenbureaus waar Cara mee werkt zijn hier niet zo blij mee…

jennifer-lawrence-yeah-you-failed

 Volgende week weer een nieuwe Top Ten Tuesday!

Liefs,

http---signatures.mylivesignature.com-54492-119-856EC3A1598CE9B977042F707DA22684

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s