Fashion: Ugg Boots Fall/Winter 2014

“I like mixing things. I wear a lot of boots. Love boots. And then jeans, but I like to wear them with a really ruffly top. Or I love high-waisted anything.”

– Elle Fanning

Oke, ik weet dat er nu een heleboel mensen zijn die denken: Uggs? Fashion? Wat een mismatch!

Toch horen ze wat mij betreft toch echt thuis in fashion. Sterker nog, ik vind dat Uggs zéér fashionable kunnen zijn. Je moet alleen wel weten hoe ze moet dragen…

Kijk, Uggs zijn ontworpen op de úbercomfortabele feeling en niet zo zeer op stijl. Als je niet weet hoe je dit goed kunt combineren, kan je outfit totáál verkeerd uitpakken. Krijg je er wel een beetje handigheid in? Dan kunnen ze zomaar ineens heel stijlvol lijken. En wie wil dat nou niet? Er stijlvol uitzien én extreme comfort ervaren tegelijk? Exactly the reason why I still love Uggs!

Laat ik eens beginnen met een Yay! Or Nay! lijst.

Yay!

Nicole Richie weet duidelijk hoe je Ugg boots combineert. Superstijlvol,  véry comfy. Mooi, zo helemaal in het zwart!

Nicole Richie weet duidelijk hoe je Ugg boots combineert. Superstijlvol, véry comfy. Mooi, zo helemaal in het zwart!

Pink aka Alecia Moore. Uggs voor haar én voor haar dochtertje. Beide helemaal in stijl. Love it!

Pink aka Alecia Moore. Uggs voor haar én voor haar dochtertje Willow. Beide helemaal in stijl. Love it!

Cameron Diaz in een hippie-chic look. De Uggs matchen er goed bij! Yay!

Cameron Diaz in een hippie-chic look. De Uggs matchen er prima bij! Yay!

OMG such a cute outfit! Jessica Alba weet duidelijk prima hoe zij haar Ugg boots moet combineren!

OMG such a cute outfit! Jessica Alba weet duidelijk prima hoe zij haar Ugg boots moet combineren!

Jenniger Garner gaat graag shoppen in haar Uggs. En terecht! Ik bedoel, shoppen wil je het liefst zo lang mogelijk volhouden. Wat is er dan meer comfortabel dan op je Uggs rondlopen? En ze ziet er nog meer dan prima uit ook! Casual yet cute.

Jenniger Garner gaat graag shoppen in haar Uggs. En terecht! Ik bedoel, shoppen wil je het liefst zo lang mogelijk volhouden. Wat is er dan meer comfortabel dan op je Uggs rondlopen? En ze ziet er nog meer dan prima uit ook! I’d like to call this style casual cute!

De winnaar in dit yah lijstje: definitely Jessica Alba. Met Nicole Richie op een goede tweede plaats er vlák onder.

Nay!

Kijk, dit noem ík dus een totale mismatch. Nu vind ik sowieso dat Kim Kardashion zich totaal niet kan kleden (ze is vooral een ster in zichzelf in kleding proppen die haar véél te klein is, néver sexy!), dus ik was niet verbaast toen ik deze foto zag.  Ik ben totaal vóór het matchen van high en low fashion op zich, maar dit oogt zo rommelig en zelf een beetje trashy, no, just no...Jammer KIm!

Kijk, dit noem ík dus een totale mismatch. Nu vind ik sowieso dat Kim Kardashion zich totaal niet kan kleden (ze is vooral een ster in zichzelf in kleding proppen die haar véél te klein is, néver sexy!), dus ik was niet verbaast toen ik deze foto zag.
Ik ben totaal vóór het matchen van high en low fashion op zich, maar dit oogt zo rommelig en zelfs een beetje trashy…No, just no…Jammer Kim!

Queen of pop Britney Spears slaat hier echt een mega mode flater. Dit kan écht niet Brit! Onverzorgd, tikkeltje ordi, en de hele outfit klopt gewoon van geen kant. Huge nay!

Queen of pop Britney Spears slaat hier echt een mega mode flater. Dit kan écht niet Brit!
Onverzorgd, tikkeltje ordi, en de hele outfit klopt gewoon van geen kant. Huge nay!

Ai, ai, ai...Britney is duidelijk gek op haar Uggs. Maar ook dit kan écht niet!

Ai, ai, ai…Britney is duidelijk gek op haar Uggs. Maar ook dit kan écht niet!  Ik kan werkelijk geen enkel goed punt opnoemen aan deze outfit…Zelfs haar haar lijkt niet gekamd :S

Celebrities-in-ugg-boots-1

Renee Zellweger: Uggs draag je niet met zo’n “propperige” jas. Dat je niks aan je haar gedaan lijkt te hebben helpt ook niet… Tara Reid: Met deze Uggs is niks mis! Het jurkje daarintegen..die had net íets langer gemoeten (echt een paar cm!). Ook had een iets strakker bovenlijfje met een tailleriempje (ipv zo ver op haar heupen) al heel anders doen ogen. Uggs kunnen prima met een jurkje of een rokje (kijk maar naar Jessica Alba!), en ik snap waar ze naartoe wilde, maar dit is het gewoon nét niet.. Sarah Jessica Parker: Een bodywarmer? Seriously?? Nee, dit vind ik ook écht niet mooi..

Heb ik je al overtuigd van het feit dat Uggs echt heel leuk kunnen staan? Kijk dan met me mee naar de Uggs collectie voor herfst/winter 2014!

Uggs Fall/Winter 2014

Classic Mini Rock €139,95

1007419-CHRC_4 1007419-CHRC_2

Classic Short Leather, €199,95

1006594-FEA_4 1006594-FEA_2

Bailey Bow €199,95

1002954-CHE_4 1002954-CHE_2

Classic Tall €239,95

5815-FRSN_25815-FRSN_4

Classic Mini Metal Chain €199,95

1007426-BLK_21007426-BLK_4

Classic Short €189,95

5825-SAN_25825-SAN_4

Mini Bailey Bow Corduroy €189,95

1006057-BLK_21006057-BLK_4

 Oke, nu was ik al compleet verliefd op de Classic short Uggs in Sand. Nu wil echter ook héél erg graag Classic Mini Rock Uggs (in grijs!) En daarna zijn de Mini Bailey Bow Corduroys aan de beurt! In het zwart!

Call me crazy, maar echt, ik hóu van deze laarzen. En ik ben dan ook echt heel erg blij dat Uggs niet compleet verdwenen zijn een paar jaar geleden. Qua fashion weet je het immers nooit…

Ik ga nog even flink doorsparen, en hopen dat ik in ieder geval aankomende winter op een paar nieuwe Uggs kan gaan rondlopen.

Waar koop je Uggs? Je kunt sowieso terecht bij de officiële Ugg Australie store in Nederland. Hun webshop is te vinden op www.uggaustralie.nl. Een ander goed adres hier in Nederland is www.assem.nl

Ga alsjeblieft niet zoeken naar “goedkope Uggs” als je de real deal wilt. Je betaalt meestal alsnog een klap geld, ze zijn nagenoeg altijd nep, en met een beetje pech ontvang je helemaal niks maar worden ze vernietigd bij de douane.

Twijfel je toch? Check dan altijd eerst deze lijst op de website van Uggaustralia.nl. Dit is de volledige lijst met officiële erkende online verkopers van Ugg boots. Dan weet je tenminste zeker dat het goed zit!

Wat vind jij van Uggs? Ik ben héél benieuwd. Laat het me weten onderaan bij de comments!

Happy (comfortable!) shopping!

Liefs,

http---signatures.mylivesignature.com-54492-119-856EC3A1598CE9B977042F707DA22684

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s