Filmpje: The Book Sacrifice Tag

“I love making YouTube videos. I love Tumblr, I love Twitter. I love talking with people I find interesting about stuff I find interesting, and the Internet is a great way to do that.”

– John Green

Waarom kwam er gister geen artikel online? Nou, het is in ieder geval niet omdat ik stil heb gezeten! Nee, het is juist dat ik giga druk ben geweest met het verder uitbreiden van chapterlilaria.com.

Op welke manier? Heel simpel, vanaf vandaag wordt er regelmatig een filmpje toegevoegd. Rechtstreeks vanaf mijn YouTube kanaal!

Waarom? In de eerste plaats omdat hier ontzettend veel om gevraagd is. In de tweede plaats omdat ik het hartstikke leuk vind om ook filmpjes voor jullie te gaan maken. Ik ben bij dit eerste filmpje zelfs zo enthousiast geweest, dat het niet in 1 filmpje paste, en ik het in twee delen heb moeten opsplitsen.

Het is een redelijk chaotisch eindresultaat geworden, met ook een blooper compilatie aan het einde van het tweede filmpje. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik niet alle “bloopers” er uit heb kunnen editen. Jullie gaan dus wat chaos en schoonheidsfoutjes terug zien als je goed oplet. Zo laat ik onder andere twee keer een zelfde boek cover gezien geloof ik. Ook zeg ik twee keer “overgehyped” in plaats van overhyped. Lekker logisch…

Nu hoort dat chaotische ook gewoon heel erg bij me, dus verder editen heb ik maar achterwege gelaten. Jullie willen graag meer van mij zien, dit is exáct wie ik ben ;) Warrig, chaotisch, maar wel altijd héél erg enthousiast.

Waarom is het beeld zo slecht? Heel simpel, mijn MacBook ligt in de kreukels en de camera op mijn Chromebook is wáárdeloos. Om het toch nog enigszins “watchable” te houden, heb ik geprobeerd de video in ieder geval zo scherp mogelijk te krijgen. Verder is deze video opgenomen met een zogeheten “vintage filter” omdat ik dit natuurlijk wel erg bij mijn blog vond passen.

De boeken die in deze tag genoemd worden zijn: 50 Shades Of Grey, The Dead And The Gone (The Last Survivors #2), Pandemonium (Delirium #2), Tess Of The D’Urbervilles en The Secret.

Wil je deze tag graag overnemen voor je eigen blog? Go right ahead, én laat het me even weten. Ik ben namelijk heel erg benieuwd welke boeken jíj zou opofferen ;)

Enjoy!

Binnenkort een nieuw filmpje!

Liefs,

http---signatures.mylivesignature.com-54492-119-856EC3A1598CE9B977042F707DA22684

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s