Top Ten Tuesday: The Weirdest Things You Can Buy Online

“Gadgets are the new drugs and we are GIPPIES (Gadget Hippies).”

― Saurabh Sharma

#1 Unicorn Meat (Excellent Source of Sparkles!)

Altijd al eens willen weten hoe een eenhoorn smaakt? Here's your chance! Voor ongeveer 10 euro kun je

Altijd al eens willen weten hoe een eenhoorn smaakt? Here’s your chance! Voor ongeveer 10 euro kun je hier een blikje bestellen!

#2 Een beroemdheid

Een celebrity op je verjaardag? No problem! Een ding: Je hebt hier wel een heleboel geld voor nodig! Je kunt

Een celebrity op je verjaardag? No problem! Een ding: Je hebt hier wel een héleboel geld voor nodig! Je kunt hier checken welke celebs allemaal beschikbaar zijn. De lijst is eindeloos lang!

#3 Uranium

Dit zwaar radioactieve goedje kun je gewoon bestellen op eBay. Klik hiervoor op

Dit zwaar radioactieve goedje kun je gewoon bestellen op eBay. Klik hiervoor op deze link.

#4 Iemand die voor jou in de rij gaat staan

De nieuwste iPhone 5S als eerste bemachtigen, maar niet in de rij willen staan met honderd andere mensen om 4 uur in de ochtend? Bestel dan iemand die voor je in de rij gaat staan. Ja, zo iemand kun je gewoon bestellen. Zelf wachten is zó jaren 90.

De nieuwste iPhone als eerste bemachtigen, maar niet in de rij willen staan met honderd andere mensen om 4 uur in de ochtend? Bestel dan iemand die voor je in de rij gaat staan. Ja, zo iemand kun je gewoon bestellen. Zelf wachten is zó jaren 90…

#5 Gevechtsrobot

Zelf een eigenaar worden van een gevechtsrobot zoals uit de film Real Steel? Het Japanse bedrijf Sakakibara-Kikai verkoopt commerciële gevechtsrobots. Voor driehonderdduizend euro kun je er

Zelf eigenaar worden van een gevechtsrobot zoals uit de film Real Steel? Het Japanse bedrijf Sakakibara-Kikai verkoopt commerciële gevechtsrobots. Voor zo’n driehonderdduizend euro kun je er hier eentje bestellen.

#6 USB Pet Rock

Wat? Ja een USB-steen als huisdier. Plug de USB in een vrije opening en de steen zal… niks doen. Iemand een origineel cadeau geven? Voor zes euro kun je ‘m

Wat? Ja een USB-steen als huisdier. Plug de USB in een vrije opening en de steen zal… niks doen. Iemand een origineel cadeau geven? Voor zes euro kun je ‘m hier bestellen.

#7 Je eigen stukje grond op de maan

Ja, dit kan ook al. Koop je eigen stukje grond op de maan. De grote vraag is natuurlijk: wat moet je er mee? Je kunt niet zomaar op bezoek.

Ja, dit kan ook al. Koop je eigen stukje grond op de maan. De grote vraag is natuurlijk: wat moet je er mee? Je kunt niet zomaar op bezoek. Dit is één van de websites die maangrond aanbiedt.

#8 Een privé eiland

Heb je na je verjaardag met celebrity naar keuze nog een flink aantal miljoenen over? Dan koop je natuurlijk je eigen prive eiland! Dit kun je

Heb je na je verjaardag met celebrity naar keuze nog een flink aantal miljoenen over? Dan koop je natuurlijk je eigen prive eiland! Dit kun je hier regelen.

#9 Een tank

Ook een levensechte tank kun je gewoon online kopen. Je bent hier zo'n slordige 13,330 euro aan kwijt. Dan heb je het goedkoopste model tank. Kopen? Klik dan

Ook een levensechte tank kun je gewoon online kopen. Je bent hier zo’n slordige 13,330 euro aan kwijt. Dan heb je het goedkoopste model tank. Kopen? Klik dan hier.

#10 Stuurtafel

Ik raad het je ten zeerste af, maar je kúnt hem bestellen. Tijdens het autorijden even je laptop erbij pakken of lunchen? Dat kan met deze stuurtafel. Nogmaals, ik zeg vooral níet doen! Eigenwijs en lichtelijk psycho? Je kunt deze

Ik raad het je ten zeerste af, maar je kúnt hem bestellen. Tijdens het autorijden even je laptop erbij pakken of lunchen? Dat kan met deze stuurtafel. Nogmaals, ik zeg vooral níet doen! Eigenwijs en lichtelijk psycho? Je kunt deze hier bestellen voor zo’n 19 euro.

Volgende week weer een nieuwe Top Ten Tuesday.

Tot de volgende blogpost!

Liefs,

http---signatures.mylivesignature.com-54492-119-856EC3A1598CE9B977042F707DA22684

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s