Contact

Bedrijven/Pers:

Spannend! Chapterlilaria.com krijgt steeds meer bezoekers!

Via Twitter, Facebook en de mail krijg ik steeds meer verzoekjes voor interviews, persoonlijke (beauty/fashion & boek-gerelateerde) vragen, samenwerkingsvoorstellen en toffe winacties.

Let’s get one thing straight!

Op het moment dat u mij een product wilt laten promoten en/of reviewen doe ik dat natuurlijk graag. Echter, het moet wél bij mijn blog passen, en voor alle duidelijkheid, ik ben héél eerlijk naar mijn lezers toe. Als een product mij niet bevalt, dan zal ik het natuurlijk niet gaan ophemelen, maar duidelijk aangeven wat ik er van vind. Ik ben zeer kritisch in mijn reviews.

Ook boeken review ik natuurlijk graag. Gelukkig lees ik graag boeken uit zeer diverse genres, dus vragen mag altijd! En ja, ook kinderboeken en Young Adult novels vind ik hartstikke leuk om te lezen en reviewen. Soms zelfs leuker dan Adult Fiction!

Als het gaat om pers zijn de laatste nieuwtjes, uitnodigingen voor events en persberichten altijd welkom.

Contact:

Voor vragen rondom productreviews, ideeën en andere vragen kunnen bedrijven en webshops mij via het volgende emailadres contacteren: info@chapterlilaria.com. Ik woon tegenwoordig zo ongeveer in blogland, dus reageer meestal erg snel. Duurt het langer dan 24 uur voor je een reply hebt ontvangen? Stuur me dan voor de zekerheid het mailtje nog een keer door. Ik word momenteel zo overspoeld door mail dat ik af en toe het overzicht even lichtelijk kwijtraak. Kind of overwhelming allemaal dit!

Post en Pakketjes:

Of het nou gaat om een kaartje, producten voor een review of iets anders wat je mij wilt sturen, het mag altijd. Bij beauty producten en boeken wil ik hierbij nog eens duidelijk aangeven dat er áltijd een review volgt, maar dat dit soms even kan duren. Ik ben een vrouw en kan prima multitasken, maar ik kan nog steeds geen tien boeken tegelijk lezen, smeer liever niet allerlei verschillende smeerseltjes tegelijk op mijn huid (wat ook de review geen goed zou doen vermoed ik) én ik heb natuurlijk ook nog een leven naast blogland.

Heb je het postadres nodig? Just ask. Ik heb een crazy-ass verleden wat betreft het vertrouwen in de mensheid, dus mijn persoonlijke adres zet ik hier liever niet neer. Misschien dat er in de toekomst een postbus-adres komt, maar voor nu lukt het zo ook prima :)

You guys róck!

Ontzettend bedankt voor het vertrouwen in mij, de ontzettend leuke en enthousiaste reacties die ik iedere dag weer mag ontvangen, de enorme opstekers en complimenten (die mij hopelijk ook het vertrouwen in de mensheid weer een beetje terug gaan geven!) en mijn speciale dank aan de mensen met wie ik tot nu toe al heb mogen samenwerken. You guys put a smile on my face everyday. I só love my job in blogworld!

Liefs,

http---signatures.mylivesignature.com-54492-119-856EC3A1598CE9B977042F707DA22684

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s